Team

team-saluti-03

Marie-Louise

Zo’n 25 jaar geleden heb ik hart en ziel verpand aan Saluti. Begonnen met veel passie en plezier als bedrijfsleidster totdat ik 7 jaar geleden de kans kreeg om de winkel over te nemen. Deze stap was een mega uitdaging voor me, maar op mijn lijf geschreven. Ik vind het fijn om volledig betrokken te zijn bij de winkel en onze klanten. Met veel van hen heb ik een hele bijzondere band opgebouwd en we delen lief en leed.

Alle facetten van het ondernemerschap en het runnen van de winkel doe ik zelf. Ik sta heel graag op de winkelvloer, maar het commerciële en de inkoop vind ik ook een geweldige uitdaging. Ik prijs me gelukkig met ons hechte team. Mijn man Frits ondersteunt me ook fantastisch. We sparren samen, neemt me klusjes uit handen en hij zet de lekkerste kopjes koffie voor de klanten op de zaterdag.  

Saluti is mijn passie, mijn derde kindje! Ik heb 2 volwassen dochters die hun eigen keuze qua studie hebben gemaakt en daar ben ik apetrots op. Je eigen pad volgen en doen waar je hart en talent ligt. Wekelijks doe ik mijn hardlooprondje in de buurt van de Houtmaat. We wandelen graag, of dat nu in Twente is of in de bergen van Oostenrijk, ik geniet van elke kilometer. En dan afsluiten met een lekkere cappuccino met groot stuk chocola……mijn quilty pleasure!                                          

team-saluti-04

Frits

Vijf jaar geleden ben ik als een blok gevallen voor Marie-Louise en daardoor ook voor Saluti. Voor een man uit een technische omgeving was het een hele bijzondere ervaring om het reilen en zeilen in een kledingwinkel mee te mogen maken. Het contrast met het zakelijke en de vaak pittige onderhandelingen kon bijna niet groter. Het persoonlijke en de liefde voor kleding die ik bij Saluti ervaar bevalt me zeer goed, ik ben er in mijn element. Een geweldige aanvulling op mijn leven en ik vind het heel bijzonder om dit samen met Marie-Louise en de andere dames te mogen doen.

Daarnaast heb ik een fulltime baan als afdelingsmanager bij een machinebouwer in Hengelo, iets waar ik voor opgeleid ben en mijn hele carrière heb gedaan. Door mijn ervaringen bij Saluti merk ik dat ik mijn rol anders ben gaan invullen, ik ben het persoonlijker en op een positievere manier in gaan vullen.

Naast mijn werk en Saluti ben ik graag sportief bezig. Regelmatig onderweg met mijn fietsmaten op de mountainbike. Maar ook met Marie-Louise een rondje hardlopen of een flink eind wandelen in de omgeving of op vakantie. In en om het huis ben ik graag aan het klussen, zo wordt ons eigen stekje stapje voor stapje een droomplekje. En natuurlijk met onze dochters, familie en vrienden genieten van het samenzijn en daarbij gezellig een lekker hapje en een drankje.

team-saluti-02

Elly

Vroeger als klein meisje was ik stapel op Barbiepoppen, vooral het aankleden. Ik was continue in de weer met de kleertjes, er was niets leuker dan ze steeds opnieuw aan te kleden en was er uren zoet mee. Ook probeerde ik zelf nieuwe kleertjes te maken (wat gezien mijn handigheid niet zo’n goed idee was) maar toch zat het er al wel een beetje in! Hoe ik in het leven sta, heeft alles te maken met het christen zijn. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben, dat is belangrijk voor mij. Verder woon ik in Enschede, ben getrouwd, heb 2 volwassen zonen en schoondochters. Ook ben ik een dierenliefhebber en houd van alles wat groeit en bloeit.

In 2009 ben ik bij Saluti gekomen, waar ik mij erg thuis voel. De omgang met onze klanten, het samen zoeken naar een leuke outfit en ze dan blij de deur uit zien gaan, maakt mij ook altijd blij!

team-saluti-01

Hortense

Mijn naam is Hortense geboren en getogen in Borne en al geruime tijd werkzaam in de modebranche. Sinds juni met veel plezier hier bij Saluti Mode waar de sfeer en de kleding mij zeer aanspreken. Het directe contact en het adviseren aan onze klanten is wat mij veel energie geeft.  Ik voel me hier helemaal thuis en op mijn plek, wat voor mij erg belangrijk is.

Ik woon in Hengelo, ben getrouwd met Edwin en samen hebben we een dochter Britt. Naast mijn gezin heb ik een grote passie voor fotografie. Met onze hond DJ ga ik graag het bos in op zoek naar de mooiste fotokiekjes.

Ik ben graag creatief bezig en deze creativiteit komt goed van pas bij Saluti. Ik vind het leuk om fraaie kledingcombinaties te etaleren en te decoreren. Om u te inspireren en enthousiast te helpen bij een goed en passend advies. Graag tot ziens in onze gezellige winkel.